Aktualnie znajdujesz się na: Strona główna > Aktualności > Funkcjonalne produkty wypiekowe >

KATEGORIE

Funkcjonalne produkty wypiekowe

Funkcjonalne produkty wypiekowe

2012-12-13

Pieczywo w diecie bezglutenowej to temat wystąpienia  dr inż. Anna Diowksz z  Zakładu Technologii Fermentacji, Wydziału Biotechnologii i Nauki o Żywności, Politechniki Łódzkiej, którego będzie można wysłuchać w trakcie warsztatów organizowanych w dniu 14 XII 2012, w Instytucie Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności PAN w Olsztynie przy ul. Tuwima 10. 

Więcej na stronie: klik

Powrót

NASZE POLECANE PRODUKTY

Nasza Piekarnia powstała w 1989 roku w niewielkim budynku przy ul. Boenigka 7d. Sprowadziliśmy do niej sprzęt z Austrii z okolic Tyrolu co dało pomysł nazwy. Na początku mieliśmy tylko jeden mały piec...

Czytaj więcej »

PARTNERZY

WSPIERAMY

Piekarnia Tyrolska | Wszystkie prawa zastrzeżone @ 2012

Projekt i realizacja: virtualmedia.pl, agencja reklamowa Olsztyn

ZDJĘCIA, VIDEO


Informujemy, że wszystkie Twoje dane są chronione uwzględniając aktualne przepisy RODO. Korzystamy również z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z Prawem Telekomunikacyjnym.
Administrator Danych, Polityka Prywatności.