Aktualnie znajdujesz się na: Strona główna > Piekarnia > Bułki małe i długie > Pizza >
KATEGORIE
Pizza
Składniki(alergeny):
mąka pszenna typu 500 zawiera polepszacz: kwas askorbinowy, woda, cukier, margaryna, (wyselekcjonowane tłuszcze i oleje roślinne, woda, sól, emulgatory-lecytyna, mono i dwuglicerydy kwasów tłuszczowych, substancja konserwująca-sorbian potasu, regulator kwasowości-kwas cytrynowy aromaty, barwnik naturalny-annato), farsz pieczarkowy(pieczarka blanszowana, cebula, woda, olej rzepakowy, skrobia modyfikowana, sól, pieprz czarny, substancja konserwująca-sorbian potasu), wiórki standard(woda, olej roślinny, skrobia ziemniaczanam, skrobia modyfikowana, skrobia pszeniczna, białka mleka, sól, emulgatory, polifosforan sodowy, cytrynian sodowy, regulator kwasowości-kwas cytrynowy, konserwant-kwas sorbowy, aromat, barwnik B-karoten), sól, drożdże.