Aktualnie znajdujesz się na: Strona główna > Aktualności > Prawdy i mity na temat glutenu >

KATEGORIE

Prawdy i mity na temat glutenu

Prawdy i mity na temat glutenu

2018-11-22

20 listopada 2018 roku odbyła się w Warszawie  konferencji Prawdy i mity na temat glutenu.  O glutenie mówił technolog, dietetyk i marketingowiec.

W trakcie konferencji przedstawiono: Ocenę wiedzy konsumentów na temat glutenu na podstawie badań ankietowych przeprowadzonych na blisko 1000 ankietowanych oraz prawdy i mity dotyczące wpływu glutenu na zdrowie człowieka. Zapraszamy do zapoznania się z materiałami konferencyjnymi, które zostały zamieszczone poniżej oraz w okolicach sali 308. Miłośników sztuki zapraszamy do czytelni szkolnej do obejrzenia albumu pt. „Malarska opowieść o polskim chlebie” wydanego przez Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego. Album poprzez dzieła polskich twórców – dr Elżbietę Staszewską i Mieczysławę Janik pokazuje historię i proces powstawania chleba.

Powrót

NASZE POLECANE PRODUKTY

Nasza Piekarnia powstała w 1989 roku w niewielkim budynku przy ul. Boenigka 7d. Sprowadziliśmy do niej sprzęt z Austrii z okolic Tyrolu co dało pomysł nazwy. Na początku mieliśmy tylko jeden mały piec...

Czytaj więcej »

PARTNERZY

WSPIERAMY

Piekarnia Tyrolska | Wszystkie prawa zastrzeżone @ 2012

Projekt i realizacja: virtualmedia.pl, agencja reklamowa Olsztyn

ZDJĘCIA, VIDEO


Informujemy, że wszystkie Twoje dane są chronione uwzględniając aktualne przepisy RODO. Korzystamy również z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z Prawem Telekomunikacyjnym.
Administrator Danych, Polityka Prywatności.